Жешка вест

Како да се регистрирате и најавите сметка во MEXC
Упатства

Како да се регистрирате во MEXC Како да регистрирате сметка на MEXC【PC】 Чекор 1: Регистрација преку официјалната веб-страница на MEXC Внесете ја официјалната веб- ст...

Последни вести

Како да тргувате со крипто за почетници во MEXC
Стратегии

Како да тргувате со крипто за почетници во MEXC

Добивањето добивки со возење на моментумот на пазарните трендови добива сосема ново значење во светот на криптовалутите. Сепак, испробаните и вистински стратегии имаат многу точки на вкрстување помеѓу традиционалното и крипто тргувањето. Во оваа статија, можете да ги научите основите на тргувањето со трендови и да видите како тие се применуваат на дигитални средства како Биткоин.
Што е индекс на Crypto Fear & Greed во MEXC
Блог

Што е индекс на Crypto Fear & Greed во MEXC

Индексот на крипто страв и алчност дава увид во општите чувства на пазарот на крипто. Во оваа статија, објаснивме како индексот на крипто страв и алчност може да им помогне на трговците да одлучат кога да влезат или да излезат од крипто-пазарот.