MEXC Придружна програма - MEXC North Macedonia - MEXC Северна Македонија

Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер во MEXC
Affiliate програмата MEXC обезбедува профитабилна можност за поединци да го монетизираат своето влијание во просторот на криптовалутите. Со промовирање на една од водечките размени за криптовалути во светот, подружниците можат да заработат провизии за секој корисник на кој се повикуваат на платформата. Овој водич ќе ве води низ процесот чекор-по-чекор за приклучување кон придружната програма MEXC и отклучување на потенцијалот за финансиски награди.

Што е придружна програма MEXC?

Во оваа програма, можете да креирате единствена и ексклузивна врска за упатување која може да се сподели со секој кој е заинтересиран за крипто тргување. Со кликнување на линкот за упатување и завршување на регистрацијата, тие можат да станат ваш упат. Можете да добивате провизии од замените што ги завршиле поканетите (MEXC spot, Futures или ETF тргување).

Како да се приклучите на придружната програма MEXC

1. За да аплицирате и да започнете да заработувате провизии, одете во MEXC , скролувајте надолу до дното и кликнете на [Affiliate Program] .
Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер во MEXC

2. Кликнете на [Join Now] за да продолжите.
Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер во MEXC
3. Пополнете ги вашите лични податоци и кликнете на [Start now].
Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер во MEXC
4. Кажете ни за себе и кликнете [Apply Now].
Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер во MEXC

Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер во MEXC
5. Внесете го кодот за потврда на е-пошта со кликнување на [Испрати код за потврда] и допирање на [Поднеси] за да ја завршите вашата апликација
Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер во MEXC
6. Откако вашата регистрација е успешна, тимот на MEXC ќе изврши преглед во рок од три дена. Откако ќе помине прегледот, официјален MEXC ќе ве контактира.
Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер во MEXC

Како да почнам да заработувам провизија?

Чекор 1: Станете партнер на MEXC.
 • Поднесете ја вашата апликација со пополнување на горната форма. Откако нашиот тим ќе ја процени вашата апликација и ќе се увери дека ги исполнувате критериумите, вашата апликација ќе биде одобрена.

Чекор 2: Креирање и споделување на врски за упатување

1. Најавете се на вашата MEXC сметка, кликнете на иконата на профилот и изберете [Referral].
Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер во MEXC
2. Креирајте и управувајте со врските за упатување директно од вашата сметка на MEXC. Можете да ги следите перформансите на секоја врска за упатување што ја споделувате. Овие можат да се приспособат за секој канал и за различни попусти што би сакале да ги споделите со вашата заедница.
Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер во MEXC

Чекор 3: Седнете и заработете провизии.
 • Откако успешно ќе станете партнер на MEXC, можете да ја испратите вашата врска за упатување до пријателите и да тргувате во MEXC. Ќе добивате провизии до 50% од надоместоците за трансакцијата на поканетиот. Можете исто така да креирате специјални врски за упатување со различни попусти за такси за ефикасни покани.

Како да се квалификувам да станам партнер на MEXC

Видео блогери на YouTube, лидери на заедницата на криптовалути, KOLs, инфлуенсери од индустријата, медиумски автори и други креатори на содржини со минимално следење од 500 луѓе заинтересирани за промовирање на MEXC.

Пазарните веб-страници поврзани со крипто, веб-локации со алатки за шифрирање, веб-страници за медиумски медиуми во индустријата и други платформи поврзани со крипто.

Промотивни агенции или организации, итн.

Одговорности:

 1. Поддржете и промовирајте различни активности на MEXC минимум двапати месечно.
 2. Помогнете во возењето сообраќај до MEXC и водете ги новите корисници низ процесот на регистрација и тргување.
 3. Активно промовирајте го брендот MEXC, одржувајте го имиџот на брендот и помагајте им на корисниците со општите прашања.

Правила за попуст на MEXC

Попуст за партнерство (се обработува секој ден)
Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер во MEXC

Детали за надградба на Комисијата:

Секој месец има два циклуса: од 1-ви до 15-ти и од 16-ти до 30-ти/31-ви. Ако ги исполнувате барањата за надградба во рамките на тековниот циклус, нивото на вашата провизија автоматски ќе се пресели на ниво 2 на првиот ден од следниот циклус во 4:10 (UTC). Доколку не се исполнат барањата, стапката на провизија ќе се прилагоди на 50%.

Критериуми за надградба:

 • Метод 1: Постигнете 5 валидни трговци за прв пат и држете 2.000 MX на крајот од тековниот циклус.
 • Метод 2: Држете 20.000 MX на крајот од тековниот циклус.

Критериуми за валидни трговци за прв пат: Корисници кои ја прават својата прва трговија во тековниот циклус со генерирана провизија за трансакција од најмалку 10 USDT.


Кои се придобивките од приклучувањето кон придружната програма MEXC?

 • Високи провизии за упатување - MEXC KOLs може да уживаат во висока провизија за упатување од MEXC договори, спотови и такси за тргување со производи на ЕТФ.
 • Airdrops Rewards-Месечните награди на airdrops се засноваат на перформансите.
 • Ексклузивна ВИП услуга-професионална услуга еден-на-еден со менаџер на канали и поддршка за услуги на клиентите
 • Супер висок попуст - Добијте до 70% попуст за упатување на провизии и попусти за подружници.
 • Права на номинација - Препорачувајте инвестициски проекти или наведувајте проекти на MEXC.
 • Ексклузивни активности - учествувајте во ексклузивни трговски настани наменети за филијали.
 • ВИП услуга - Пристап 24/7 еден на еден услуга од професионални менаџери за клиенти.
 • Постојан попуст - Уживајте во постојан период на попуст.
Thank you for rating.