MEXC Контакт

Како да контактирате со поддршката на MEXC
Еве брз водич каде можете да најдете одговори на вашите прашања. Зошто ви треба водич? Па, затоа што има еден куп различни типови прашања и MEXC има ресурси наменети специјално за да ве наведат на вистинскиот пат и да се вратите да го правите она што го сакате - тргување.

Ако имате проблем, важно е да разберете од која област на експертиза ќе дојде одговорот. MEXC има многу ресурси, вклучително и опширни ЧПП, онлајн разговор и социјални мрежи.

Значи, ќе наведеме што е секој ресурс и како може да ви помогне.


Онлајн разговор

Функцијата за онлајн разговор на MEXC ви овозможува да разговарате со еден од нашите членови на персоналот за техничка поддршка во реално време и да добивате одговори на вашите прашања. Овие лица се високо квалификувани, достапни 24 часа на ден.

Тие можат да ви помогнат при навигацијата и користењето на различни функции во рамките на платформата, да ги решат проблемите со техничките проблеми што можеби ги имате со страницата и да ви усогласат со соодветните ресурси што ви се потребни за да одговорите на вашето прашање доколку е надвор од нивната специјалност.

1. Најдете го копчето Помош десно подолу
Како да контактирате со поддршката на MEXC
2. Можете да ги напишете клучните зборови на проблемот во лентата за пребарување. На пример, напишете „RUB“ / „EUR“ / „Депозит“ / „Повлекување“, и ќе се појават поврзаните написи.
Како да контактирате со поддршката на MEXC
3. Ако тие написи не можат да го решат вашиот проблем, можете да разговарате со нашата онлајн услуга за корисници со кликнување на „Разговор во живо“ на десниот агол подолу. Можете да изберете да разговарате онлајн или да оставите порака.
Како да контактирате со поддршката на MEXC
4. Ве молиме наведете ги сите информации што ние бараме од вас соодветно. Следно, кликнете на „Започни разговор“, нашата онлајн служба за корисници ќе ви одговори за неколку минути.
Како да контактирате со поддршката на MEXC
Како да контактирате со поддршката на MEXC


Е-пошта

Ако сакате да кореспондирате преку е-пошта, можете да испратите директна е-пошта на [email protected] и ќе добиете одговор за 1 работен ден или помалку.


Најчесто поставувани прашања (ЧПП)

MEXC е доверлив брокер со милиони трговци од целиот свет. Шансите се дека ако имате прашање, некој друг го имал тоа прашање во минатото и ЧПП на MEXC е доста обемна.

Ги добивме заедничките одговори што ви требаат овде: https://support.mexc.com/
Како да контактирате со поддршката на MEXC
Ако имате прашање, ова е најдоброто место за почеток.


Социјалните мрежи


Можете да поставувате вообичаени прашања во социјалните мрежи.
Thank you for rating.
ОДГОВОРИ НА КОМЕНТАР Откажи го одговорот
Ве молиме внесете го вашето име!
Ве молиме внесете точна адреса за е-пошта!
Ве молиме внесете го вашиот коментар!
Полето g-recaptcha е задолжително!
Остави коментар
Ве молиме внесете го вашето име!
Ве молиме внесете точна адреса за е-пошта!
Ве молиме внесете го вашиот коментар!
Полето g-recaptcha е задолжително!