MEXC Регистрирај се - MEXC North Macedonia - MEXC Северна Македонија

Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC
Навигацијата во процесот на регистрирање и потврдување на вашата сметка на MEXC, позната размена на криптовалути, бара внимателно внимание на деталите. Овој сеопфатен водич има за цел да ви обезбеди чекор-по-чекор чекор-по-чекор, обезбедувајќи непречено и безбедно искуство.

Како да се регистрирате на MEXC

Како да регистрирате сметка на MEXC со е-пошта или телефонски број

Чекор 1: Регистрација преку веб-локацијата MEXC

Влезете во веб-локацијата MEXC и кликнете [ Најави се/Регистрирај се ] во горниот десен агол за да влезете на страницата за регистрација.
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC
Чекор 2: Внесете го вашиот мобилен телефонски број или адреса на е-пошта и обезбедете валидност на вашиот телефонски број или адреса на е-пошта.

Е-пошта
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC
Телефонски број
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC
Чекор 3: Внесете ја вашата лозинка за најавување. За безбедност на вашата сметка, проверете дали вашата лозинка содржи најмалку 10 знаци, вклучувајќи големи букви и еден број.
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC
Чекор 4: Се појавува прозорец за верификација и пополнете го кодот за потврда. Ќе добиете 6-цифрен код за потврда на вашата е-пошта или телефон. (Проверете го полето за отпадоци ако не е примена е-пошта). Потоа, кликнете на копчето [Потврди] .
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC
Чекор 5: Честитки! Успешно креиравте сметка на MEXC преку е-пошта или телефонски број.
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC

Како да регистрирате сметка на MEXC со Google

Покрај тоа, можете да креирате MEXC сметка преку Google. Ако сакате да го направите тоа, ве молиме следете ги овие чекори:

1. Прво, ќе треба да отидете на почетната страница на MEXC и да кликнете [ Најавете се/Регистрирај се ].
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC
2. Кликнете на копчето [Google].
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC
3. Ќе се отвори прозорец за најавување, каде што ќе треба да ја внесете вашата адреса за е-пошта или телефон и да кликнете на „Следно“.
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC
4. Потоа внесете ја лозинката за вашата сметка на Google и кликнете „Следно“.
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC
5. Кликнете на „Регистрирај се за нова сметка на MEXC“
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC
6. Пополнете ги вашите информации за да креирате нова сметка. Потоа [Регистрирај се].
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC
7. Завршете го процесот на верификација. Ќе добиете 6-цифрен код за потврда на вашата е-пошта или телефон. Внесете го кодот и кликнете [Потврди].
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC
8. Честитки! Успешно креиравте сметка на MEXC преку Google.
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC

Како да регистрирате сметка на MEXC со Apple

1. Алтернативно, можете да се регистрирате користејќи Single Sign-On со вашата сметка на Apple со посета на MEXC и кликнување на [ Log In/Sign Up ].
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC2. Изберете [Apple], ќе се појави скокачки прозорец и од вас ќе биде побарано да се најавите на MEXC користејќи ја вашата сметка на Apple.
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC
3. Внесете го вашиот Apple ID и лозинка за да се најавите на MEXC.
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC
4. Кликнете на „Регистрирај се за нова MEXC сметка“
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC
5. Пополнете ги вашите информации за да креирате нова сметка. Потоа [Регистрирај се].
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC
6. Ќе добиете 6-цифрен код за потврда во вашата е-пошта или телефон. Внесете го кодот и кликнете [Потврди].
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC
7. Честитки! Успешно креиравте сметка на MEXC преку Apple.
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC

Како да регистрирате сметка на MEXC со Telegram

1. Можете исто така да се регистрирате користејќи ја вашата сметка на Telegram со посета на MEXC и кликнување на [ Најави/Регистрирај се ].
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC
2. Изберете [Telegram], ќе се појави скокачки прозорец и од вас ќе биде побарано да се најавите на MEXC користејќи ја вашата сметка на Telegram.
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC
3. Внесете го вашиот телефонски број за да се најавите на MEXC.
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC
4. Барањето ќе го добиете во Telegram. Потврдете го тоа барање.

5. Прифатете го барањето на веб-страницата на MEXC.
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC
6. Кликнете на „Регистрирај се за нова MEXC сметка“
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC
7. Пополнете ги вашите информации за да креирате нова сметка. Потоа [Регистрирај се].
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC
8. Ќе добиете 6-цифрен код за потврда во вашата е-пошта или телефон. Внесете го кодот и кликнете [Потврди].
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC
9. Честитки! Успешно креиравте сметка на MEXC преку Telegram.
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC

Како да регистрирате сметка на апликацијата MEXC

Можете да се регистрирате за сметка на MEXC со вашата адреса на е-пошта, телефонски број или вашата сметка на Apple/Google/Telegram на апликацијата MEXC лесно со неколку допири.


Чекор 1: Преземете и инсталирајте ја апликацијата MEXC

 • Посетете ја App Store (за iOS) или Google Play Store (за Android) на вашиот мобилен уред.
 • Пребарајте „MEXC“ во продавницата и преземете ја апликацијата MEXC.
 • Инсталирајте ја апликацијата на вашиот уред.
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC

Чекор 2: Отворете ја апликацијата MEXC

 • Лоцирајте ја иконата на апликацијата MEXC на почетниот екран на вашиот уред или во менито со апликации.
 • Допрете на иконата за да ја отворите апликацијата MEXC.

Чекор 3: Пристапете до страницата за најавување

 • Допрете ја горната лева икона, а потоа, ќе најдете опции како „Најави се“. Допрете на оваа опција за да продолжите на страницата за најавување.
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC

Чекор 4: Внесете ги вашите ингеренции

 • Изберете [Email] или [Phone Number] и внесете ја вашата e-mail адреса/телефонски број.
 • Направете сигурна лозинка за вашата сметка на MEXC.
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC
Направете сигурна лозинка за вашата сметка.
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC
Забелешка:
 • Вашата лозинка мора да содржи најмалку 10 знаци, вклучувајќи една голема буква и еден број.

Чекор 5: Потврда (ако е применливо)

 • Ќе добиете 6-цифрен код за потврда на вашата е-пошта или телефон.
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC
Чекор 6: Пристапете до вашата сметка
 • Секоја чест! Успешно креиравте сметка на MEXC.
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC
Или можете да се регистрирате на апликацијата MEXC користејќи Google, Telegram или Apple.

Чекор 1: Изберете [ Apple ], [Google] или [Telegram] . Ќе ви биде побарано да се најавите на MEXC користејќи ги вашите сметки на Apple, Google и Telegram.
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC
Чекор 2: Прегледајте го вашиот Apple ID и кликнете [Продолжи].
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC
Чекор 3: Ресетирајте ја вашата лозинка.
 • Вашата сметка е регистрирана, а ресетирањето на лозинката ќе биде испратено на вашата е-пошта.
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC
Чекор 4: Пристапете до вашата сметка.
 • Секоја чест! Успешно креиравте сметка на MEXC.
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC

Најчесто поставувани прашања (ЧПП)

Не може да се прими СМС код за потврда на MEXC

Ако не можете да го добиете кодот за потврда на СМС на вашиот мобилен телефон, тоа може да се должи на причините наведени подолу. Следете ги соодветните упатства и обидете се повторно да го добиете кодот за потврда.

Причина 1: СМС услугите за мобилни броеви не може да се обезбедат бидејќи MEXC не нуди услуга во вашата земја или регион.

Причина 2: Доколку имате инсталирано безбедносен софтвер на вашиот мобилен телефон, можно е софтверот да ја пресретнал и блокирал СМС-пораката.
 • Решение : отворете го вашиот мобилен безбедносен софтвер и привремено оневозможете го блокирањето, а потоа обидете се повторно да го добиете кодот за потврда.

Причина 3: Проблеми со вашиот мобилен оператор, т.е. застој на портата на SMS или други абнормалности.
 • Решение : Кога портата за СМС на вашиот мобилен оператор е пренатрупана или има абнормалности, тоа може да предизвика одложување или губење на испратените пораки. Контактирајте со вашиот мобилен оператор за да ја потврдите ситуацијата или обидете се повторно подоцна за да го добиете кодот за потврда.

Причина 4: Премногу брзо беа побарани кодови за потврда на СМС.
 • Решение : кликнувањето на копчето за испраќање на СМС-кодот за потврда премногу пати последователно може да влијае на вашата способност да го примате кодот за потврда. Ве молиме почекајте некое време и обидете се повторно подоцна.

Причина 5: Слаб или никаков сигнал на вашата моментална локација.
 • Решение : Ако не можете да примате СМС или имате одложување во примањето СМС, тоа е веројатно поради слаб или никаков сигнал. Обидете се повторно на локација со подобра јачина на сигналот.

Други проблеми:
исклучената мобилна услуга поради недостиг на плаќање, целосно складирање на телефонот, потврдата за СМС означена како спам и други ситуации, исто така, може да ве спречат да добивате кодови за потврда на СМС.

Забелешка:
ако сè уште не можете да добивате кодови за потврда на СМС откако ќе ги пробате горенаведените решенија, можно е да сте го ставиле на црната листа на испраќачот на СМС. Во овој случај, контактирајте ја услугата за корисници преку Интернет за помош.

Што да направите ако не ја добивате е-поштата од MEXC?

Ако не сте ја добиле е-поштата, ве молиме обидете се со следниве методи:
 1. Осигурете се дека сте ја внеле точната адреса на е-пошта кога се регистрирате;
 2. Проверете ја вашата папка за спам или други папки;
 3. Проверете дали е-пораките се испраќаат и примаат правилно на крајот на клиентот за е-пошта;
 4. Обидете се да користите е-пошта од мејнстрим провајдер како што се Gmail и Outlook;
 5. Проверете го вашето сандаче повторно подоцна, бидејќи може да има доцнење на мрежата. Кодот за верификација важи 15 минути;
 6. Ако сè уште не ја примате е-поштата, можеби е блокирана. Од вас ќе се бара рачно да го ставите доменот на е-пошта MEXC пред да се обидете повторно да ја примите е-поштата.

Ве молиме наведете ги следните испраќачи (бела листа на домен за е-пошта):

Бела листа за име на домен:
 • mexc.врска
 • mexc.sg
 • mexc.com

Бела листа за адреса на е-пошта: Забелешка : Откако ќе се завршат поставките за белата листа, почекајте 10 минути пред да се обидете да го примите кодот за потврда на е-поштата, бидејќи може да потрае некое време за да стапи на сила белата листа за одредени даватели на услуги за е-пошта.

Како да се подобри безбедноста на сметката MEXC

1. Поставки за лозинка: Ве молиме поставете сложена и единствена лозинка. За безбедносни цели, погрижете се да користите лозинка со најмалку 10 знаци, вклучувајќи најмалку една голема и мала буква, еден број и еден посебен симбол. Избегнувајте користење очигледни обрасци или информации кои се лесно достапни за другите (на пр. вашето име, адреса на е-пошта, роденден, мобилен број итн.).

 • Формати на лозинки кои не ги препорачуваме: lihua, 123456, 123456abc, test123, abc123
 • Препорачани формати на лозинки: Q@ng3532!, iehig4g@#1, QQWwfe@242!

2. Промена на лозинки: Ви препорачуваме редовно да ја менувате лозинката за да ја подобрите безбедноста на вашата сметка. Најдобро е да ја менувате лозинката на секои три месеци и секој пат да користите сосема друга лозинка. За побезбедно и поудобно управување со лозинка, ви препорачуваме да користите управувач со лозинки како што се „1Password“ или „LastPass“.

 • Покрај тоа, ве молиме чувајте ги вашите лозинки строго доверливи и не ги откривајте на други лица. Персоналот на MEXC никогаш нема да ја побара вашата лозинка под никакви околности.

3. Дво-факторна автентикација (2FA)
Поврзување на Google Authenticator: Google Authenticator е динамична алатка за лозинка лансирана од Google. Од вас се бара да го користите вашиот мобилен телефон за да го скенирате бар-кодот обезбеден од MEXC или да го внесете клучот. Откако ќе се додаде, на секои 30 секунди ќе се генерира важечки 6-цифрен код за автентикација на автентикаторот. По успешно поврзување, треба да го внесете или залепите 6-цифрениот код за автентикација што се прикажува на Google Authenticator секогаш кога ќе се најавите на MEXC.

Поврзување на MEXC Authenticator: може да го преземете и користите MEXC Authenticator на App Store или Google Play за да ја подобрите безбедноста на вашата сметка.

4. Пазете
се од фишинг. Персоналот на MEXC никогаш нема да ве праша за лозинка, СМС или кодови за потврда на е-пошта или шифри на Google Authenticator.

Како да ја потврдите сметката на MEXC

Што е KYC MEXC?

KYC е кратенка за Know Your Customer, нагласувајќи го темелното разбирање на клиентите, вклучувајќи ја и проверката на нивните вистински имиња.


Зошто е важен KYC?

 1. KYC служи за зајакнување на безбедноста на вашите средства.
 2. Различни нивоа на KYC можат да отклучат различни трговски дозволи и пристап до финансиски активности.
 3. Пополнувањето на KYC е од суштинско значење за да се подигне лимитот за единечна трансакција и за купување и за повлекување средства.
 4. Исполнувањето на барањата за KYC може да ги засили придобивките што произлегуваат од фјучерс бонусите.


Разлики во класификациите на MEXC KYC

MEXC користи два типа KYC: примарен и напреден.

 • За примарниот KYC, основните лични информации се задолжителни. Успешното завршување на примарниот KYC резултира со зголемен лимит за повлекување 24 часа, достигнувајќи до 80 BTC, со ограничен пристап до трансакциите преку шалтер (P2P Trading во региони поддржани од KYC).
 • Напредниот KYC бара основни лични информации и автентикација со препознавање лице. Постигнувањето напреден KYC води до зголемен лимит за повлекување 24 часа до 200 BTC, обезбедувајќи неограничен пристап до трансакциите преку шалтер (тргување P2P во региони поддржани од KYC), глобален банкарски трансфер и трансакции со дебитна/кредитна картичка.

Како да се заврши проверката на идентитетот? Чекор-по-чекор водич

Примарен KYC на MEXC (веб-страница)

1. Најавете се на вашата сметка на MEXC . Поставете го курсорот на иконата на профилот во горниот десен агол и кликнете на [Идентификација]. Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC
2. Започнете со Primary KYC и кликнете [Verify]. Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC
3. Изберете ја вашата земја, внесете го целосното правно име, изберете го типот на лична карта, датумот на раѓање, поставете фотографии од вашиот тип на лична карта и кликнете на [Поднеси за преглед].
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC
4. По верификацијата, ќе видите дека вашата потврда е предмет на преглед, почекајте ја е-поштата за потврда или пристапете до вашиот профил за да го проверите статусот на KYC.
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC
Забелешка
Форматот на датотеката со слика мора да биде JPG, JPEG или PNG, големината на датотеката не смее да надмине 5 MB. Лицето треба да биде јасно видливо! Белешката треба да биде јасно читлива! Пасошот треба да биде јасно читлив.

Примарен KYC на MEXC (апликација)

1. Отворете ја вашата апликација MEXC, допрете на иконата [Profile] и изберете [Verify].
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC

2. Изберете [Primary KYC] и допрете [Verify] .
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC
3. Изберете ја вашата земја за издавање документи
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC
4. Пополнете ги сите информации подолу и допрете [Поднеси].
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC

5. Поставете фотографија од избраниот документ и допрете [Поднеси].
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC
6.По верификацијата, ќе видите дека вашата верификација се разгледува, почекајте ја е-поштата за потврда или пристапете до вашиот профил за да го проверите статусот на KYC
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC

Напредно KYC на MEXC (веб-страница)

1. Најавете се на вашата сметка на MEXC . Поставете го курсорот на иконата на профилот во горниот десен агол и кликнете на [Идентификација]. Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC2. Изберете [Advanced KYC] , кликнете на [Verify] .Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC

3. Изберете ја земјата на издавање на вашиот документ и типот на лична карта, а потоа кликнете [Потврди].
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC
4. Следете ги чекорите за потврда и кликнете [ПРОДОЛЖИ].
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC
5. Следно, поставете ја и земете ја вашата фотографија од типот на лична карта на рамката за да продолжите.
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC
6. Следно, почнете да го правите вашето селфи со кликнување на [I'm READY].
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC
7. На крајот, проверете ги информациите за вашиот документ, а потоа кликнете [NEXT].
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC
8. После тоа, вашата апликација е поднесена.

Можете да го проверите вашиот статус со кликнување на [Проверете ги резултатите од прегледот].
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC

Напредно KYC на MEXC (апликација)

1. Отворете ја вашата апликација MEXC, допрете на иконата [Profile] и изберете [Verify].
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC

2. Изберете [Advanced KYC] и допрете [Verify] .
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC
3. Изберете ја вашата земја за издавање документи
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC
4. Изберете го типот на лична карта и допрете [Продолжи].
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC

5. Продолжете со процесот со допирање на [Продолжи].
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC
6. Фотографирајте ја вашата лична карта за да продолжите.
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC
7. Проверете дали се видливи сите информации на вашата фотографија и допрете [Document is readable].

Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC
8. Следно, направете селфи со ставање на лицето во рамката за да го завршите процесот.
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC
9. После тоа, вашата верификација се разгледува. Почекајте ја е-поштата за потврда или пристапете до вашиот профил за да го проверите статусот на KYC.
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC

Како да аплицирате и потврдите за сметка на институцијата

За да аплицирате за сметка на институцијата, ве молиме следете го чекор-по-чекор водичот подолу:

1. Најавете се на вашата сметка на MEXC и одете на [Профил] - [Идентификација].

Кликнете на [Префрли на институционална верификација] .
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC
2. Подгответе ги следните документи што се наведени подолу и кликнете на [Verify Now].
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC3. Пополнете ја страницата „ Пополнување податоци “ со обезбедување на сеопфатни детали, вклучувајќи институционални информации, регистрираната адреса на вашата компанија и нејзината оперативна адреса. Откако ќе се пополнат информациите, продолжете со кликнување на [Продолжи] за да преминете во делот за информации за членовите.
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC
4. Одете до страницата „Информации за членови“ , каде што треба да внесете суштински детали за авторот на компанијата, поединци кои имаат значајни улоги во управувањето или насочувањето на ентитетот и информации за крајниот корисник. Откако ќе ги пополните бараните информации, продолжете со кликнување на копчето [Продолжи] .
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC5. Продолжете на страницата „ Подигни датотеки “, каде што можете да ги поднесете документите подготвени претходно за процесот на институционална верификација. Поставете ги потребните датотеки и внимателно разгледајте ја изјавата. Откако ќе го потврдите вашиот договор со штиклирање на полето „Целосно се согласувам со оваа изјава“, кликнете на [Поднеси ] за да го завршите процесот.
Како да се регистрирате и потврдите сметката во MEXC
6. После тоа, вашата апликација е успешно поднесена. Ве молиме трпеливо почекајте да направиме преглед.


Најчесто поставувани прашања (ЧПП)

Не може да се постави фотографија за време на KYC Verification

Ако наидете на потешкотии при прикачување фотографии или примите порака за грешка за време на процесот на KYC, ве молиме земете ги во предвид следните точки за проверка:
 1. Проверете дали форматот на сликата е JPG, JPEG или PNG.
 2. Потврдете дека големината на сликата е под 5 MB.
 3. Користете важечка и оригинална лична карта, како лична лична карта, возачка дозвола или пасош.
 4. Вашата важечка лична карта мора да припаѓа на граѓанин на земја која дозволува неограничено тргување, како што е наведено во „II. Политика за познавајте го вашиот клиент и спречување перење пари“ - „Надзор на трговија“ во Договорот за корисници на MEXC.
 5. Ако вашиот поднесок ги исполнува сите горенаведени критериуми, но потврдата за KYC останува нецелосна, тоа може да се должи на привремен проблем со мрежата. Ве молиме следете ги овие чекори за решавање:
 • Почекајте некое време пред повторно да ја поднесете апликацијата.
 • Исчистете го кешот во вашиот прелистувач и терминал.
 • Поднесете ја апликацијата преку веб-страницата или апликацијата.
 • Обидете се да користите различни прелистувачи за поднесување.
 • Проверете дали вашата апликација е ажурирана на најновата верзија.
Ако проблемот продолжи по отстранувањето на проблеми, љубезно направете слика од екранот на пораката за грешка на интерфејсот KYC и испратете ја до нашата служба за корисници за потврда. Ќе го решиме проблемот веднаш и ќе го подобриме релевантниот интерфејс за да ви обезбедиме подобрена услуга. Ја цениме вашата соработка и поддршка.

Вообичаени грешки за време на напредниот KYC процес

 • Снимањето нејасни, заматени или нецелосни фотографии може да резултира со неуспешна Напредна KYC потврда. Кога вршите препознавање лице, отстранете ја капата (ако е применливо) и свртете се директно кон камерата.
 • Напредниот KYC е поврзан со база на податоци за јавна безбедност од трета страна и системот врши автоматска проверка, која не може рачно да се отфрли. Ако имате посебни околности, како што се промени во документите за престој или идентитет, кои ја спречуваат автентичноста, ве молиме контактирајте ја службата за корисници преку Интернет за совет.
 • Секоја сметка може да врши Advanced KYC само до три пати на ден. Ве молиме проверете ја комплетноста и точноста на поставените информации.
 • Ако не се дадени дозволи за камерата за апликацијата, нема да можете да фотографирате документ за лична идентификација или да вршите препознавање лице.
Thank you for rating.