MEXC Futures Newbie настан - 200 USDT бесплатно

MEXC Futures Newbie настан - 200 USDT бесплатно
  • Период на промоција: 1 недела
  • Промоции: 200 USDT бесплатно


Време на настан:
1 недела

Подобност:
За време на периодот на настанот, корисниците кои ќе се регистрираат преку назначената врска за покана и ќе ја завршат потврдата KYC имаат право да учествуваат на овој настан, ограничен само на првите 50 корисници.

Награди за настан:
1. Награда за нови фјучерси:
активирајте ја вашата сметка за фјучерси и тргувајте со која било сума за време на периодот на настанот, добијтебонус за фјучерси10 USDT

2. Награда за надополнување:
за време на периодот на настанот, нето депозит ≥ 100 USDT на фјучерс сметка, добијте дополнително 5% фјучерс кредит како бонус врз основа на износот на нето депозитот (5% бонусот е ограничен на 100 USDT по корисник)

Нето депозит ≥ 10.000 USDT,добијте 200 USDTКредитна

забелешка за фјучерси:
1. Фјучерс сметка нето депозит = „трансфер во“ – „трансфер надвор“.

2. Фјучерс бонусот важи 30 дена и може да послужи како провизија за трансакција, загуби, капитал.

3. Добивката остварена од користењето на фјучерс бонус може да се префрли, но самиот бонус не може да се пренесе. Секој трансфер со преостанатиот кредит на Фјучерс сметката ќе доведе до бришење на сите фјучерси бонуси.

4. За корисниците кои ги завршуваат задачите на настанот, бонусот ќе биде дистрибуиран на вашата сметка во рок од 3 дена по завршувањето на настанот.

Thank you for rating.