MEXC Kontakt - MEXC Albania - MEXC Shqipëria

Si të kontaktoni mbështetjen e MEXC
Këtu është një udhëzues i shpejtë ku mund të gjeni përgjigje për pyetjet tuaja. Pse keni nevojë për një udhëzues? Epo, sepse ka një mori llojesh të ndryshme pyetjesh dhe MEXC ka burime të alokuara posaçërisht për t'ju vënë në rrugën e duhur dhe për t'u kthyer për të bërë atë që dëshironi - tregtimin.

Nëse keni një problem, është e rëndësishme të kuptoni se nga cila fushë e ekspertizës do të vijë përgjigja. MEXC ka një bollëk burimesh duke përfshirë një FAQ të gjerë, bisedë në internet dhe rrjete sociale.

Pra, ne do të përshkruajmë se çfarë është çdo burim dhe si mund t'ju ndihmojë.


Chat Online

Funksioni i bisedës në internet i MEXC ju lejon të flisni me një nga anëtarët e stafit tonë të mbështetjes teknike në kohë reale dhe të merrni përgjigje për pyetjet tuaja. Këta individë janë shumë të kualifikuar, të disponueshëm 24 orë në ditë.

Ata mund t'ju ndihmojnë me navigimin dhe përdorimin e funksioneve të ndryshme brenda platformës, të zgjidhin problemet teknike që mund të keni me sitin dhe t'ju përshtatin me burimet e duhura që ju nevojiten për t'iu përgjigjur pyetjes suaj nëse është jashtë specialitetit të tyre.

1. Gjeni butonin Ndihmë në të djathtë poshtë
Si të kontaktoni mbështetjen e MEXC
2. Mund të shkruani fjalët kyçe të problemit në shiritin e kërkimit. Për shembull, shkruani "RUB" / "EUR" / "Depozitim" / "Tërheqje" dhe artikujt përkatës do të shfaqen.
Si të kontaktoni mbështetjen e MEXC
3. Nëse këta artikuj nuk mund ta zgjidhin problemin tuaj, mund të bisedoni me shërbimin tonë të klientit në internet duke klikuar "Bisedë drejtpërdrejt" në këndin e djathtë më poshtë. Mund të zgjidhni të bisedoni në internet ose të lini një mesazh.
Si të kontaktoni mbështetjen e MEXC
4. Ju lutemi jepni të gjitha informacionet që ne kërkojmë nga ju në përputhje me rrethanat. Më pas, klikoni "Filloni bisedën", shërbimi ynë i klientit në internet do t'ju përgjigjet brenda pak minutash.
Si të kontaktoni mbështetjen e MEXC
Si të kontaktoni mbështetjen e MEXC


Email

Nëse preferoni të korrespondoni me email, mund të dërgoni një email direkt në [email protected] dhe do të merrni një përgjigje brenda 1 ditë pune ose më pak.


Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

MEXC ka qenë një ndërmjetës i besuar me miliona tregtarë nga e gjithë bota. Shanset janë që nëse keni një pyetje, dikush tjetër e ka pasur atë pyetje në të kaluarën dhe FAQ e MEXC është mjaft e gjerë.

Ne kemi marrë përgjigjet e zakonshme që ju nevojiten këtu: https://support.mexc.com/
Si të kontaktoni mbështetjen e MEXC
Nëse keni një pyetje, ky është vendi më i mirë për të filluar.


Rrjete sociale


Ju mund të bëni pyetje të zakonshme në rrjetet sociale.
Thank you for rating.