MEXC Regjistrohu

Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në MEXC


Si të regjistroheni në MEXC


Si të regjistroni një llogari MEXC【PC】

Hapi 1: Regjistrimi përmes faqes zyrtare të MEXC

Hyni në faqen zyrtare të MEXC https://www.mexc.com/ dhe klikoni [Regjistrohu] në këndin e sipërm djathtas për të hyrë në faqen e regjistrimit.

Ju gjithashtu mund të hyni në faqen e regjistrimit duke klikuar lidhjen e ftesës së dhënë nga miku juaj. (Kodi i ftesës do të plotësohet automatikisht nga sistemi.)
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në MEXC
Ju mund të regjistroni një llogari duke përdorur numrin tuaj të telefonit celular ose adresën tuaj të postës elektronike.

Hapi 2: Fusni numrin tuaj të telefonit celular ose adresën e postës elektronike dhe sigurohuni që numri i telefonit ose adresa e postës elektronike të jetë e vlefshme.

Email
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në MEXC
Numri i telefonit
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në MEXC
Hapi 3:Futni fjalëkalimin tuaj të hyrjes. Fjalëkalimi mund të përbëhet vetëm nga numra dhe shkronja, karakteret speciale janë të pavlefshme.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në MEXC
Hapi 4: Fusni përsëri fjalëkalimin tuaj të hyrjes në kuti.

Hapi 5: Klikoni [ Merr kodin ] në anën e djathtë për të marrë kodin me një mesazh të shkurtër ose E-mail dhe më pas futni kodin e verifikimit të marrë. (Kontrollo kutinë e koshit nëse nuk është marrë asnjë e-mail)
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në MEXC
Hapi 6: Nëse jeni të ftuar të tregtoni në platformën MEXC, mund të kërkoni një kod ftese nga ai që ju ka ftuar dhe plotësoni atë. Nëse nuk disponohet asnjë kod ftese , është mirë ta lini bosh.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në MEXC
Hapi 7: Lexoni Marrëveshjen e Përdoruesit dhe klikoni kutinë për të rënë dakord.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në MEXC
Hapi 8: Klikoni [Regjistrohu].
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në MEXC
Hapi 9:Ju mund të identifikoheni pasi të shfaqet "Regjistrimi me sukses".

Si të regjistroni një llogari MEXC【APP】

Hapi 1: Hapni aplikacionin celular MEXC dhe klikoni në ikonën lart majtas.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në MEXC
Pastaj klikoni në "Login" për të shkuar në faqen e hyrjes.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në MEXC
Hapi 2: Kur të jeni në faqen e hyrjes, do të shihni "Regjistrohu" në këndin e poshtëm djathtas të ekranit. Klikoni mbi të për të filluar regjistrimin.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në MEXC
Hapi 3: Zgjidhni mënyrën tuaj të preferuar të regjistrimit - numrin e telefonit ose emailin.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në MEXC
(1) Regjistrohu me numrin e telefonit
Kliko në "Regjistrohu i telefonit" për të kaluar në faqen e regjistrimit të telefonit. Vendosni numrin e celularit në kutinë përkatëse.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në MEXC
Klikoni në "Merr kodin". Një mesazh me tekst me një kod verifikimi do të dërgohet menjëherë në numrin e telefonit të dhënë.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në MEXC
Pasi të keni marrë kodin, futeni atë në kutinë "Kodi SMS".
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në MEXC
Fusni dy herë fjalëkalimin për llogarinë tuaj MEXC.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në MEXC
Nëse jeni të ftuar të tregtoni në platformën MEXC, mund të kërkoni një kod ftese nga ai që ju ka ftuar dhe ta plotësoni. Nëse nuk ka asnjë kod ftese, është mirë ta lini bosh.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në MEXC
Klikoni [Regjistrohu].
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në MEXC
(2) Regjistrohu me email
Klikoni në "Regjistrohu me email" për të shkuar në faqen e regjistrimit të emailit (nëse nuk jeni tashmë në këtë faqe). Vendosni adresën e emailit në kutinë përkatëse.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në MEXC
Klikoni në "Merr kodin". Një email me një kod verifikimi do të dërgohet menjëherë në adresën e dhënë të emailit (Kontrollo kutinë e koshit nëse nuk është marrë asnjë email).
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në MEXC
Pasi të keni marrë kodin, futeni atë.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në MEXC
Fusni dy herë fjalëkalimin për llogarinë tuaj MEXC.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në MEXC
Nëse jeni të ftuar të tregtoni në platformën MEXC, mund të kërkoni një kod ftese nga ai që ju ka ftuar dhe ta plotësoni. Nëse nuk ka asnjë kod ftese, është mirë ta lini bosh.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në MEXC
Klikoni [Regjistrohu].
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në MEXC

Si të instaloni MEXC APP në pajisjet celulare (iOS/Android)


Për pajisjet iOS

Shkarkoni APP-në iOS përmes TestFlight

Ndonjëherë, MEXC APP (iOS) mund të shkojë keq dhe të bëhet i padisponueshëm. Si të zgjidhet një problem i tillë? MEXC rekomandon përdoruesit të shkarkojnë MEXC APP përmes TestFlight.

Këshillë : Ju lutemi çinstaloni MEXC APP-në tuaj përpara se ta shkarkoni.

Hapi 1: Kopjoni lidhjen më poshtë dhe hapeni atë përmes "Safari".

  • https://m.mexc.la/mobileApp/testflight
  • https://apple.itunesdeveloper.com/index.php/Download/testflight.html?code=ni5sc

Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në MEXC
Hapi 2 : Klikoni "Shiko në APP Store" dhe shkarkoni "TestFlight".
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në MEXC
Hapi 3: Klikoni "Hap" dhe "Vazhdo".
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në MEXC
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në MEXC
Hapi 4: Faqja do të kalojë automatikisht te TestFlight dhe më pas kliko "INSTALL".
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në MEXC
Hapi 5: Klikoni butonin "Next" "Fillimi i testimit" "Pajtohem".
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në MEXC
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në MEXC
Urime, keni instaluar me sukses aplikacionin MEXC!

Këshillë:

1. Përditësimi: Nëse ka ndonjë version të ri, mund ta përditësoni drejtpërdrejt përmes TestFlight.

2. Në rast të dështimit të versionit të ri, mund të kaloni në versionin e vjetër.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në MEXC
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në MEXC

Për pajisjet Android

* Shënim : Ju lutemi skanoni kodin QR dhe hapni faqen e internetit përmes shfletuesit/Safari për të shkarkuar/përmirësuar MEXC APP ose ndiqni hapat e mëposhtëm.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në MEXC
Hapi 1: Hapni " Google Play Store ", futni " MEXC " në kutinë e kërkimit dhe kërkoni
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në MEXC
Hapi 2: Klikoni "Instalo" dhe prisni që shkarkimi të përfundojë.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në MEXC
Hapi 3: Pasi të përfundojë instalimi, klikoni "Open".
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në MEXC
Hapi 4: Shkoni në faqen kryesore, klikoni në ikonën lart majtas
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në MEXC
Më pas klikoni në "Identifikohu" për të shkuar në faqen e hyrjes.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në MEXC
Hapi 2: Kur të jeni në faqen e hyrjes, do të shihni "Regjistrohu" në këndin e poshtëm djathtas të ekranit. Klikoni mbi të për të filluar regjistrimin.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në MEXC

Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në MEXC


Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)


Si të zgjidhni kodin e verifikimit që nuk është marrë me email

Nëse nuk mund ta merrni kodin e verifikimit me email, ju lutemi së pari konfirmoni që keni plotësuar adresën e saktë të emailit. Nëse po, ju lutemi provoni metodat e mëposhtme:

Metoda 1: Mund të shkaktohet nga një vonesë në internet. Ju lutemi kontrollojeni sërish pas një momenti. Kodi i verifikimit është i vlefshëm për 15 minuta.


Metoda 2: Ju lutemi kontrolloni nëse është në kutinë tuaj të hedhurinave.


Metoda 3: Ju lutemi nëse emaili juaj i regjistrimit është në përputhje me emailin tuaj të marrjes së kodit të verifikimit.


Metoda 4: Nëse ende nuk mund ta merrni kodin e verifikimit pas sa më sipër, ai mund të jetë përgjuar. Ju duhet të shtoni lidhjet MEXC (1. email.mexc.link; 2. info.mexc.link; 3. mexc.com) në listën tuaj të bardhë përmes emailit "Cilësimi".


Kodi i verifikimit të emailit nuk mund të merret

Nëse nuk mund ta merrni kodin e verifikimit të emailit, ju lutemi kontrolloni:

I. Nëse adresa juaj e emailit është plotësuar saktë gjatë regjistrimit.

Nëse adresa juaj e emailit është plotësuar gabimisht gjatë regjistrimit, duhet të ndryshoni adresën tuaj të emailit. Fillimisht duhet të plotësoni verifikimin KYC dhe më pas të dërgoni aplikacionin për ndryshimin e emailit në [email protected] (ne do ta zgjidhim problemin tuaj brenda 24 orëve). Kërkohen të dhënat e mëposhtme:

  1. Problem Përshkrimi
  2. Llogaria MEXC (numri i telefonit celular dhe llogaria e emailit)
  3. Llogaria e re e emailit (Ju lutemi sigurohuni që emaili juaj i ri të jetë i saktë, përndryshe mund të mos merrni një kod verifikimi. Si rezultat, tërheqja juaj mund të mos përfundojë. Rekomandohen kutitë postare të njohura, si Gmail, QQ, Outlook, etj.).
  4. Gjysma e trupit të kartës tuaj të identitetit dhe aplikimi me shkrim në duart tuaja. Ju lutemi sigurohuni që informacioni i paraqitur në foto të jetë i qartë dhe i lexueshëm, dhe aplikacioni me shkrim do të shënohet me informacionin e ndryshimit të postës elektronike dhe datën. Për shembull, "Llogaria ime e vjetër e postës elektronike, llogaria ime e re e postës elektronike dhe data" do të shënohen në aplikacion. Ju lutemi vini re se data do të jetë pikërisht dita kur bëni aplikimin.

II. Nëse emaili është në kutinë tuaj të hedhurinave.

III. Nëse APP-ja juaj e postës elektronike dërgon ose merr email normalisht.

IV. Vendosni adresën zyrtare të postës elektronike të


MEXC Vendosni [email protected] dhe [email protected] në listën tuaj të bardhë.

Si të verifikoni llogarinë në MEXC


Procedurat e verifikimit të identitetit KYC【PC】

Hyni në llogarinë tuaj MEXC. Vendoseni kursorin në ikonën e profilit lart djathtas dhe klikoni "Verifikoni identitetin tuaj".
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në MEXC
Kliko "Verifiko" në "Primary KYC".
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në MEXC
Zgjidhni vendin tuaj, futni emrin tuaj të plotë ligjor (dy herë), plotësoni të dhënat tuaja të identitetit, Data e Zogut dhe ngarkoni fotot e kartës së identitetit ose pasaportës ose patentës së shoferit. Sigurohuni që gjithçka të jetë plotësuar saktë dhe klikoni "Dërgo për shqyrtim".
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në MEXC
Pas Verifikimit, do të shihni miratimin në pritje, do të prisni emailin e konfirmimit ose do të hyni në profilin tuaj për të kontrolluar statusin e KYC.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në MEXC
Shënim
1. Formati i skedarit të imazhit duhet të jetë JPG, JPEG ose PNG, madhësia e skedarit nuk mund të kalojë 5 MB.

2. Fytyra duhet të duket qartë! Shënimi duhet të jetë i lexueshëm qartë! Pasaporta duhet të lexohet qartë!

Procedurat e verifikimit të identitetit KYC【APP】

Hapi 1 : Hapni aplikacionin tuaj MEXC dhe identifikohuni. Nëse nuk e keni bërë tashmë këtë, mund të regjistroni një llogari duke shtypur "Regjistrohu".
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në MEXC
Hapi 2: Kthehuni në faqen e hyrjes dhe shkruani kredencialet tuaja. Rrëshqiteni për të vazhduar dhe vazhdoni të futni kodin tuaj të verifikimit.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në MEXC
Hapi 3: Pasi të keni hyrë me sukses, trokitni lehtë mbi ikonën më poshtë për të hyrë në faqen e profilit tuaj. Tjetra, trokitni lehtë mbi " Vërtetimi " për të filluar procesin e Njihni klientin tuaj (KYC) .
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në MEXC
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në MEXC
Hapi 4: Plotësoni të gjitha fushat dhe ngarkoni një foto sipas udhëzimeve në faqe.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në MEXC
Hapi 5:Pasi të keni përfunduar me sukses procesin KYC, mund të filloni të bëni blerje. Prekni ikonën "OTC", zgjidhni monedhën tuaj të blerjes, sasinë/sasinë e tokenëve që dëshironi të blini përpara se të finalizoni porosinë me butonin "Bli i shpejtë".
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në MEXC
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në MEXC
Hapi 6: Prekni ikonën "Aset" në fund të ekranit dhe transferoni argumentet tuaja nga llogaria juaj fiat në llogarinë tuaj spot. Prekni butonin e transferimit për të vazhduar.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në MEXC
Hapi 7: Kërkoni për çiftin tregtar BTC/USDT në shkëmbimin Spot dhe vendosni çmimin tuaj të blerjes, pasuar nga sasia e BTC që dëshironi të blini. Plotësoni porosinë duke shtypur butonin "Bli".
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në MEXC
urime! Ju keni blerë me sukses BTC.


Si të aplikoni për llogarinë e institucionit

Për të aplikuar për një llogari Institucioni, ju lutemi ndiqni udhëzuesin hap pas hapi më poshtë:

1. Hyni në llogarinë tuaj MEXC dhe shkoni te [Profili] . Klikoni [Kaloni në verifikimin institucional] .
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në MEXC
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në MEXC
2. Klikoni [Verifikimi Institucional].
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në MEXC
3. Do t'ju kërkohet të përgatisni një listë dokumentesh përpara se të filloni procesin e verifikimit.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në MEXC
Mund të klikoni [Filloni Verifikimin] për të vazhduar

4. Ju lutemi plotësoni informacionin bazë të institucionit tuaj dhe klikoni [Vazhdo]. Ju gjithashtu mund të [Ruaj draftin] në çdo kohë gjatë procesit të verifikimit.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në MEXC
5. Ju lutemi ngarkoni dokumentet e kompanisë bazuar në kërkesat.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në MEXC
6. Lexoni dhe pajtohuni me deklaratën. Zgjidhni kutinë pranë [E kuptoj plotësisht deklaratën] dhe kliko [Vazhdo].
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në MEXC
7. Aplikimi juaj është dorëzuar me sukses. Ju lutemi prisni me durim që ne të shqyrtojmë.
Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në MEXC

Thank you for rating.
PËRGJIGJE NJË KOMENT Anulo përgjigjen
Ju lutemi shkruani emrin tuaj!
Ju lutemi shkruani një adresë të saktë emaili!
Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Kërkohet fusha g-recaptcha!
Lini një koment
Ju lutemi shkruani emrin tuaj!
Ju lutemi shkruani një adresë të saktë emaili!
Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Kërkohet fusha g-recaptcha!