MEXC Partner - MEXC Albania - MEXC Shqipëria

Si të bashkoheni me Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në MEXC


MEXC KOLs


Çfarë është "Plani i Rekrutimit të MEXC KOLs"?

Aktualisht po kërkojmë bashkëpunim me KOL të komunitetit dhe drejtuesit e grupeve për të hyrë në një treg të ri dhe për të rritur popullaritetin tonë. Ne gjithashtu duam të rrisim vëllimin tonë të tregtimit dhe të përshpejtojmë zhvillimin tonë në industrinë e blockchain.


Përfitimet si MEXC KOL

Si të bashkoheni me Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në MEXC
1. Komisionet e Lartë të Referimit- MEXC KOL-të mund të gëzojnë një komision të lartë referimi të kontratës MEXC, zbritje të tarifës së tregtimit të produktit ETF me lev.

2. Airdrops Rewards-Shpërblime mujore airdrops bazuar në performancën.

3. Aktivitetet Shpërblime-projekti MEXC premium airdrop

4. Shërbimi Ekskluziv VIP-Shërbim profesional një-për-një me menaxherin e kanalit dhe mbështetjen e shërbimit ndaj klientit

Spot dhe zbritje ETF për KOL

Zbritje të larta (zgjidhje ditore)

Niveli Tarifat totale të tregtimit
(USDT)
zbritje (%) Përdoruesit mujor të ETF të kualifikuar
(person)
zbritje (%)
Lv.1 2000 U 40% 5-10 40%
Lv.2 5000U 45% 11-20 50%
Lv.3 10000U以上 50% 21-50 60%
Lv.4 / / 50+ 70%


Vërejtje : Përdoruesit e rinj të kualifikuar të ETF-së i referohen përdoruesve që janë regjistruar përmes lidhjes së ftesës së KOL dhe kanë përfunduar KYC pas datës 13 tetor 2021 dhe vëllimi i transaksionit të ETF nuk është më i vogël se 50 USDT.

Shpërblime për referim

Partnerët mund të marrin 10 USDT shpërblim për çdo përdorues të ri të kualifikuar* që është bashkuar, i kufizuar në 500 USDT në muaj.

Stimujt (Nga 13 tetor e në vazhdim, shlyerja brenda një muaji nga fillimi për bashkëpunim.)

Niveli Vëllimi Mujor i Transaksionit Spot

Shpërblime Spot
Airdrop

( USDT )
Vëllimi mujor i transaksionit të ETF - së ( USDT )

Shpërblimet ETF
Airdrop

( USDT )
Lv.1 500,000 200 500,000 200
Lv.2 2 milionë 300 2 milionë 300
Lv.3 5 milionë 500 5 milionë 500
Lv.4 8 milionë 1000 8 milionë 1000

*Në bazë mujore*

Zbritje e kontratës

Zbritja e kontratës varet nga tarifat mujore të referimit të KOL-it, do të jetë 3 nivele të ndryshme.
-
45%, 55% dhe 65%

Niveli zbritje (%) Tarifat totale të tregtimit (USDT)
Lv.1 45% ≥5000 USDT
Lv.2 55% ≥10000 USDT
Lv.3 65% 20000 USD


Kontrata e shpërblimeve ajrore

KOL-të duhet të ftojnë të paktën 6 përdorues aktivë dhe duhet të përmbushin tarifat minimale totale të tregtimit për të fituar shpërblime airdrop. (Çdo përdorues duhet të pajtohet me KYC dhe duhet të kryejë të paktën një tregtim kontakti)
Niveli Shpërblime Airdrop Tarifat totale të tregtimit (USDT)
Lv.1 200U ≥1000 USDT
Lv.2 400 U ≥2000 USDT
Lv.3 600 U ≥3000 USDT
*bazuar mujore*


Kodi i Sjelljes

Si të bashkoheni me Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në MEXC
1. Nuk duhet të ketë sjellje mashtrimi gjatë procesit të promovimit (si regjistrimi i përsëritur i llogarive, llogari të rreme, etj.).

2. KOL-të nuk do t'u premtojnë përdoruesve asnjë përfitim në emër të MEXC.

3. KOL-të nuk duhet të përdorin asnjë llogari përdoruesi dhe të veprojnë në emër të tyre.

4. KOL-të duhet të angazhohen në përputhje me ligjin dhe të bëjnë biznes brenda fushëveprimit të lejuar me ligj. Nëse KOL shkel kodin e mësipërm të sjelljes, platforma ka të drejtë të ndërpresë menjëherë bashkëpunimin.

5. Të ftuarit që përdorin Market Maker, VIP ose plan tarifor të personalizuar nuk mund të marrin pjesë në Programin e Partnerëve ETF.


Njoftim për KOL

1. Periudha e bashkëpunimit zgjat 1 vit, duke filluar nga data e komisionit të zbritjes; KOL i shquar do të mund të gëzojë komisione të përhershme referimi.

2. Nëse vëllimi i tregtimit të përdoruesve të ftuar është 0 për 2 muaj rresht, platforma e përdoruesve joaktive rezervon të drejtën të ndalojë komisionet e referimit.

3. Pasi të përfundojë periudha e bashkëpunimit, çdo bashkëpunim i mëtejshëm ('bashkëpunim') mund të negociohet sipas situatës së atëhershme.

*Vërejtje për rrezikun: Ky bashkëpunim nuk përbën asnjë këshillë investimi. Investimi është një
sipërmarrje e rrezikshme dhe çdo person duhet të jetë i kujdesshëm kur hyn në një treg të tillë.

Si të merrni Komisionin e Referimit?

Referim【PC】

Hapi 1: Hyni në llogarinë tuaj, gjeni ikonën "person" në këndin e sipërm të djathtë dhe klikoni "Ftoni miqtë".
Si të bashkoheni me Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në MEXC
Hapi 2: Lidhja e referimit, kodi i referimit dhe posteri i referimit janë të disponueshëm për zgjedhjen tuaj në krye të faqes së referimit.
Si të bashkoheni me Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në MEXC
Hapi 3: Kur gjyqtari regjistrohet me lidhjen, kodin ose posterin tuaj të referimit, ju mund të merrni një komision referimi nga çdo transaksion i bërë nga gjyqtari juaj, i cili do të shpërndahet ditën tjetër dhe shuma mund të shihet në faqen e referimit.
Si të bashkoheni me Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në MEXC

Referim【APP】

Hapi 1 : Gjeni ikonën "Person" në këndin e sipërm të majtë. Pastaj, klikoni "Komisioni i referimit".
Si të bashkoheni me Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në MEXC Si të bashkoheni me Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në MEXC

Hapi 2: Ju mund të "Ndani Posterin e Referimit" ose "Shpërndani Lidhjen e Referimit" me gjyqtarin tuaj.
Si të bashkoheni me Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në MEXC
Hapi 3: Kur gjyqtari regjistrohet me lidhjen, kodin ose posterin tuaj të referimit, ju mund të merrni komision referimi nga çdo transaksion i bërë nga gjyqtari juaj, i cili do të shpërndahet të nesërmen. Mund të klikoni "Regjistro" për të parë "rekordin e ftesës" dhe "rekord zbritjeje".
Si të bashkoheni me Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në MEXC Si të bashkoheni me Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në MEXC
Thank you for rating.
PËRGJIGJE NJË KOMENT Anulo përgjigjen
Ju lutemi shkruani emrin tuaj!
Ju lutemi shkruani një adresë të saktë emaili!
Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Kërkohet fusha g-recaptcha!
Lini një koment
Ju lutemi shkruani emrin tuaj!
Ju lutemi shkruani një adresë të saktë emaili!
Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Kërkohet fusha g-recaptcha!