E themeluar në vitin 2018, MEXC është një shkëmbim profesional i kriptomonedhave i krijuar për të lehtësuar tregtimin e mbi 1600 aseteve dixhitale me tarifa të ulëta. Në këtë artikull, ne do të shqyrtojmë MEXC dhe do të zbulojmë çdo aspekt.

Platforma është e përshtatshme për përdoruesit dhe u siguron tregtarëve akses në një gamë të gjerë aktivesh dixhitale, duke përfshirë Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash, Ripple, Tether dhe më shumë. Ai gjithashtu përmban një sistem sigurie më të fundit, i cili siguron që të gjitha tregtitë të jenë të sigurta dhe të sigurta.

Duke ofruar transaksione të shpejta ndërsa ofron levë të lartë dhe disa nga tarifat më të ulëta në treg, ai i lejon përdoruesit të tregtojnë Bitcoin, Ethereum dhe asete të tjera dixhitale me lehtësi.

Përmbledhje e shpejtë e MEXC

MEXC është një shkëmbim i avancuar i kriptove që u ofron përdoruesve akses në një gamë të gjerë asetesh dixhitale me tarifa të ulëta dhe një ndërfaqe intuitive të përdoruesit. Sistemi i tij më i avancuar i sigurisë siguron që të gjitha tregtitë të jenë të sigurta dhe të sigurta, ndërsa veçoritë e tij shtesë, si leva deri në 200x, tarifat e ulëta, tregtimi i kopjeve ose aksionet, u ofrojnë tregtarëve edhe më shumë mundësi për potencial fitimi brenda hapësirë ​​kripto. Për tregtarët e kriptove që kërkojnë një platformë të besueshme shkëmbimi për blerjen, shitjen ose tregtimin e aseteve dixhitale, MEXC është padyshim një zgjedhje e mirë. Tregtimi i kriptove në MEXC vjen me avantazhe të ndryshme që do të bëjnë që çdo tregtar të kthehet.

Statistikat MEXC
🚀 Themeluar 2018
🌐 Selia Singapor
🔎 Themelues John Chen
👤 Përdorues aktivë 15+ m
🪙 Cryptos të mbështetura 1600+
🪙 Kontratat e së ardhmes 350+
🔁 Tarifat Spot (prodhuesi/marrësi) 0% / 0%
🔁 Tarifat e së ardhmes (prodhuesi/marrësi) 0% / 0.03%
📈 Leva maksimale 200x
🕵️ Verifikimi KYC Nuk kërkohet
📱 Aplikacioni celular po
⭐ Vlerësimi 4.7/5
💰 Bonus 1.000 $ (Pretendoni tani)

Rishikimi MEXC

Para së gjithash, është e rëndësishme të siguroheni që çdo platformë e shkëmbimit të kriptomonedhave të jetë e besueshme dhe të mos ketë gabime. Ndërfaqja e përdoruesit në MEXC është projektuar duke pasur parasysh lehtësinë e përdorimit, që do të thotë se është e lehtë për t'u naviguar ndërsa është e përgjegjshme.

Për më tepër, ka shumë mësime të disponueshme në faqen e internetit të cilat ofrojnë udhëzime hap pas hapi se si të përdorni të gjitha veçoritë e tij në mënyrë efektive.

Efektiviteti është veçanërisht i rëndësishëm kur kemi të bëjmë me shuma të mëdha parash, pasi një gabim i vogël mund të ketë një ndikim të madh financiar. MEXC është një shkëmbim i nivelit të lartë kur bëhet fjalë për likuiditetin dhe vëllimin, me mbi 10 miliardë dollarë të tregtuara çdo ditë dhe mund të trajtojë 1.4 milion transaksione në sekondë.

Për fat të mirë, MEXC vendos sigurinë si përparësinë e saj kryesore kur bëhet fjalë për platformën e saj. Ata përdorin teknologji të avancuar të kriptimit për të mbrojtur të dhënat e përdoruesit dhe informacionin e llogarisë nga hakerat. Për më tepër, MEXC përdor gjithashtu vërtetimin me shumë nënshkrime , i cili kërkon hapa të shumtë për të hyrë në llogarinë tuaj (p.sh. Google Authenticator). Kjo siguron që asnjë tregti e paautorizuar të mos ndodhë në llogarinë tuaj. MEXC gjithashtu nuk është hakuar kurrë . Kështu, MEXC konsiderohet ndër shkëmbimet më të sigurta të kriptomonedhave.

MEXC madje ofron prova të plota të rezervave, që do të thotë se të gjitha fondet e klientëve mbështeten 1:1, në shumicën e rasteve edhe me më shumë se 100%, që do të thotë se rrjedhjet bankare janë gjëja e fundit për t'u shqetësuar. Ju mund të kontrolloni dëshminë e përditësuar të rezervave këtu.

Rishikimi MEXC

Një tipar tjetër i shkëlqyeshëm i shkëmbimit MEXC është mjeti i tij i analizës së thellësisë së tregut. Ky mjet i lejon tregtarët të analizojnë tregun në kohë reale dhe të marrin vendime të informuara për tregtitë e tyre. Mjeti ofron një përmbledhje të kushteve aktuale të tregut dhe i lejon përdoruesit të identifikojnë shpejt mundësitë e mundshme të blerjes ose të shesin sinjale për të maksimizuar fitimet. Për më tepër, tregtarët mund të përdorin mjetin për të krahasuar monedha të ndryshme me njëra-tjetrën për të gjetur ofertat më të mira në treg.

Përveçse ka një ndërfaqe të shkëlqyer të përdoruesit në faqen e saj të internetit, MEXC ka gjithashtu një aplikacion të mrekullueshëm celular për iOS dhe Android. Aplikacioni është gjithashtu i lehtë për t'u naviguar dhe shumë i shpejtë dhe i përgjegjshëm, që do të thotë se mund të blini lehtësisht kriptoma kudo që të jeni.

Përveç kësaj, shkëmbimi MEXC ofron një seksion të shkëlqyer arsimor që mund t'ju edukojë në të gjitha aspektet e ndryshme që lidhen me tregtimin e kriptomonedhave. Pra, edhe nëse jeni fillestar ose ekspert në tregun e kriptomonedhave, mund t'ju ndihmojë të mësoni më shumë rreth kriptomonedhave në detaje, si dhe të kuptoni terminologjitë e ndryshme të përdorura në këtë fushë. Do të gjeni gjithashtu disa artikuj interesantë të shkruar nga ekspertë të cilët ndajnë njohuritë dhe përvojën e tyre me ne në mënyrë që ne të mësojmë prej tyre lehtësisht pa patur vështirësi të kuptojmë ndonjë gjë specifike në lidhje me tregtimin e kriptomonedhave ose investimin në kriptomonedha!

Së fundmi, MEXC është një shkëmbim legjitim dhe i rregulluar i kriptomonedhave që operon edhe në SHBA me një licencë MSB. Shtetet e Bashkuara konsiderohen si një nga vendet më të rrepta kur bëhet fjalë për rregulloret financiare.

Të mirat e MEXC Exchange Kundër

👍 Pro MEXC 👎 MEXC Cons
✅ Tarifat më të ulëta të tregtimit ❌ Nuk ka treg NFT
✅ 1700+ kripto ❌ Mungojnë produktet me të ardhura pasive
✅ Deri në 200x Levë ❌ Nuk ka Depozita/Tërheqje Fiat
✅ Tregtim me kopje
✅ Llogari Demo Falas
✅ Mbështetje 24/7 Live Chat
✅ Shumë miqësore për përdoruesit

MEXC Spot dhe Futures Trading

Tregtim në vend në MEXC

MEXC ka një gamë të gjerë monedhash të ndryshme ku mund të blini dhe investoni. Me mbi 1800 çifte tregtare, MEXC është shkëmbimi i dytë më i madh kur bëhet fjalë për monedhat dhe tokenat e ofruara . Shkëmbimi MEXC është vetëm bileta për blerjen e monedhave dhe tokenave të modës. Më shumë çifte tregtare do të thotë më shumë mundësi. Sidoqoftë, kjo gjithashtu do të thotë që duhet të jeni tepër të kujdesshëm kur investoni në projekte të reja, pasi disa mund të mos jenë investimet më të mëdha. Gjithmonë bëni kërkimin tuaj përpara se të investoni në një shenjë të re. Gjithashtu, kini parasysh se çiftet tregtare më pak të njohura nuk janë mjaftueshëm likuide për tregtimin e duhur. Kjo do të thotë që ju mund të lëvizni shumë çmimin me vetëm shumë pak volum.

Rishikimi MEXC

Në përgjithësi, ju keni të gjitha veçoritë që ju nevojiten për tregun spot, si libri i porosive, historiku i tregtisë, kufiri, tregu dhe urdhrat me ndalim humbjeje.

Ju gjithashtu keni një opsion për tregtimin e marzhit në tregun spot. Me një diferencë 10x, ju mund të blini bitcoin me vlerë 10,000 dollarë, ndërsa keni në dispozicion vetëm 1000 dollarë, duke marrë hua 9000 dollarë. Por ju lutemi vini re se tregtimi i marzhit është shumë i ndryshëm nga tregu i të ardhmes. Kur blini kripto në tregun spot me një diferencë, zakonisht duhet të paguani interes për shumën e marrë hua dhe tarifat e tregtimit janë më të larta në krahasim me tregun e të ardhmes.

Nëse dëshironi të tregtoni me levë, ju rekomandojmë ta bëni këtë në tregun e të ardhmes, pasi tarifat janë më të ulëta dhe likuiditeti është më i lartë. Gjithashtu, ju keni veçori më të avancuara në tregun e të ardhmes në krahasim me tregtimin e marzhit në tregun spot.
Për më tepër, MEXC ofron një veçori të tregtimit të kriptove ETF në platformën e tyre me argumente të levave. Kur merrni pjesë në tregtimin e ETF në MEXC, do t'ju tarifohet një tarifë menaxhimi prej 0,001% çdo 24 orë.

Tregtimi i së ardhmes në MEXC (Derivate, të ardhme të përhershme, Leva)

Tani, ne do të shqyrtojmë një nga veçoritë më të mëdha të MEXC: Tregu i së ardhmes. Me një ndërfaqe jashtëzakonisht të mirë të përdoruesit dhe kohë të shpejtë përgjigjeje, ju mund të kryeni tregti me lehtësi. Tregu i përhershëm i të ardhmes i MEXC gjithashtu ka tarifat më të ulëta në tregun e kriptove.

MEXC ka një shpejtësi jashtëzakonisht të lartë të ekzekutimit të porosive dhe mund të trajtojë lehtësisht 1,500,000 (1.5 milion) transaksione në sekondë, duke e bërë atë një nga shkëmbimet më të shpejta. UI në MEXC është gjithashtu përgjithësisht i besueshëm, i dizajnuar shumë mirë dhe i lehtë për t'u kuptuar. Ka gjithashtu shumë udhëzues që mund t'i shikoni në YouTube duke shpjeguar të gjitha veçoritë e panelit të së ardhmes së MEXCs.

Rishikimi MEXC

Një tjetër veçori e shkëlqyeshme e pultit të të ardhmes së MEXC është grafiku i integruar nga TradingView, softueri më i madh i hartimit në botë. Kjo do të thotë që ju mund të bëni analizën tuaj brenda MEXC dhe të shënoni nivelet kryesore në mënyrë që të dini saktësisht se çfarë po ndodh. Mund të shtoni vija trendi, mjete Fibonacci, modele, tregues dhe më shumë.

Leva maksimale në MEXC është 200x në aktivet e zgjedhura me vëllim dhe likuiditet të lartë tregtar mujor, si Bitcoin (BTC) ose Ethereum (ETH). Sidoqoftë, përdorimi i levës mund të jetë një thikë me dy tehe. Ne ju rekomandojmë shumë që të qëndroni me levë më të ulët kur jeni një tregtar i ri. Leva më e lartë vjen me rreziqe më të larta kur çmimi lëviz kundër drejtimit tuaj.

Meqenëse MEXC është një platformë tregtare profesionale, ajo ofron të gjitha llojet e porosive të kërkuara, duke përfshirë porositë e tregut, urdhrat limit, ndalesat pasuese, fitimet e shumëfishta dhe urdhrat e ndalimit të humbjes. Gjithashtu, janë të disponueshme llojet e porosive të kushtëzuara GTC (Mirë Deri në Anulim), IOC (Menjëherë ose Anulo) dhe FOK (Plotëso ose Vras).

Për më tepër, ju mund të mbroni MEXC, që do të thotë se mund të shkoni gjatë dhe të shkurtër në të njëjtën kohë.

Tarifat e tregtimit të MEXC dhe kostot e tërheqjes

MEXC ka një strukturë shumë konkurruese tarifash tregtare si në treg ashtu edhe në tregun e të ardhmes.

Në tregun spot tarifat janë 0%. Kjo do të thotë se nuk ka tarifë për tregtimin në vend dhe ju mund të tregtoni pa pagesë. Mund të kontrolloni tarifat e spotit të MEXC në pamjen e mëposhtme të ekranit.

Rishikimi MEXC

Në tregun e të ardhmes së MEXC-ve, tarifat janë gjithashtu tarifat më të ulëta të tregtimit në industrinë e shkëmbimeve kryesore të kriptove. Duke filluar nga tarifat 0% të prodhuesit dhe 0,03% të tarifave të blerësit, MEXC mposht lehtësisht konkurrencën pasi asnjë bursë tjetër e madhe nuk ofron tregtim me tarifë 0% në tregun e të ardhmes.

Tarifat e tërheqjes në MEXC ndryshojnë, në varësi të cilës kriptomonedhë dëshironi të tërhiqni dhe cilin rrjet zgjidhni. Për të paguar tarifa të ulëta të tërheqjes, mund të dërgoni USDT nëpërmjet rrjetit TRC20 ose BEP20, të cilat të dyja kushtojnë më pak se 1 dollarë. Asetet e tjera kripto, si Bitcoin dhe Ethereum, zakonisht kanë tarifa më të larta të tërheqjes. Është më mirë të krahasoni vetë tarifat e tërheqjes, pasi ato janë të ndryshme për çdo kriptovalutë dhe rrjet.

MEXC Grid Bot Trading

Tregtimi MEXCs Grid Bot është një sistem tregtimi plotësisht i automatizuar që lejon përdoruesit të përfitojnë nga paqëndrueshmëria e tregut.

Tregtimi MEXC Grid Bot funksionon duke vendosur parametra specifikë në mënyrë që të identifikojë pikat e hyrjes fitimprurëse në treg. Më pas, roboti do të blejë dhe shesë automatikisht asete dixhitale kur të plotësohen këto kushte. Kjo do të thotë që ju nuk keni nevojë të monitoroni manualisht tregjet, pasi roboti do të ekzekutojë tregti në emrin tuaj sipas rregullave të paracaktuara.

Rishikimi MEXC

Siguria MEXC

MEXC ka zbatuar një sërë masash sigurie, të tilla si vërtetimi me dy faktorë, ruajtja e ftohtë dhe enkriptimi SSL. Këto masa sigurojnë që të dhënat dhe fondet e përdoruesve të jenë të sigurta.

Është e rëndësishme të theksohet se ndërsa MEXC nuk kërkon që ju të finalizoni KYC-në tuaj, ju ende keni mundësinë ta bëni këtë dhe gjithashtu të shtoni shtresa të tjera sigurie në llogarinë tuaj, duke përfshirë 2FA (autentifikimi me 2 faktorë), vërtetimin e emailit, vërtetimin SMS , dhe kodin anti-phishing. Për këtë, ne kemi gjithashtu një udhëzues hap pas hapi në fund të faqes se si të vendosni cilësimet e sigurisë.

Për më tepër, MEXC është një shkëmbim që nuk është hakuar kurrë.

Së fundi, MEXC ofron dëshmi të plotë të rezervave. Kjo do të thotë që të gjitha fondet e përdoruesve mbështeten 1:1 në platformën e tregtimit.

MEXCNgjarje të veçanta dhe bonuse

Për të tërhequr dhe mbajtur klientë të rinj, MEXC organizon rregullisht ngjarje si konkurse tregtare dhe ofron bonuse për tregtarët aktivë. Kjo reflektohet mirë në numrin e përdoruesve aktivë dhe përdoruesve të rinj që po regjistrohen në MEXC, duke tejkaluar 10 milionë në 2022.

Rishikimi MEXC

Për tregtarët e rinj, MEXC ka një program bonus . Bazuar në depozitën tuaj fillestare dhe vëllimin tuaj të tregtimit, mund të merrni bonuse tregtare me vlerë deri në 9100 dollarë. Ju mund ta përdorni këtë bonus në llogarinë tuaj të ardhshme, të tregtoni me të dhe të gjitha fitimet janë tuajat. Kjo ofertë është e shkëlqyeshme për njerëzit që janë seriozë për tregtimin. Për t'u kualifikuar për të marrë bonuse, kërkohet një shumë e caktuar prej $ të depozituara në llogarinë tuaj dhe një sasi e caktuar vëllimi të tregtuar në tregun e të ardhmes.

Përvoja e mbështetjes së klientit MEXC

MEXC ofron një shërbim gjithëpërfshirës të mbështetjes së klientit për të ndihmuar përdoruesit të zgjidhin çdo problem që mund të kenë. Ekipi i mbështetjes së klientit është i disponueshëm 24/7 për t'iu përgjigjur çdo pyetjeje ose pyetjeje që mund të kenë përdoruesit. Ata gjithashtu mund të kontaktohen përmes emailit, telefonit ose bisedës live.

Ekipi i mbështetjes së klientit është i ditur dhe miqësor, dhe ata janë gjithmonë të gatshëm të ndihmojnë. Ekipi i mbështetjes së klientit është gjithashtu i shpejtë për t'iu përgjigjur pyetjeve, gjë që është e shkëlqyeshme për ata që kanë nevojë për ndihmë shpejt.

Rishikimi i MEXC – Përfundim

MEXC është një shkëmbim i shkëlqyeshëm i kriptove si për tregtarët me përvojë ashtu edhe për fillestarët. Platforma ofron një sërë veçorish dhe mjetesh për të ndihmuar tregtarët të marrin vendime të informuara. Ai gjithashtu ofron tarifa të ulëta tregtare, duke e bërë atë një nga shkëmbimet me kosto më efektive në treg. Platforma ofron gjithashtu një sërë llojesh porosish, si dhe opsione të tregtimit të marzhit dhe të së ardhmes.

Platforma ofron gjithashtu një sërë veçorish sigurie, duke përfshirë vërtetimin me dy faktorë, ruajtjen e ftohtë dhe enkriptimin e sigurt të të dhënave. Kjo platformë ofron gjithashtu një shërbim gjithëpërfshirës të mbështetjes së klientit për të ndihmuar përdoruesit të zgjidhin çdo problem që mund të kenë. Nëse jeni duke kërkuar për një platformë të besueshme dhe të sigurt për të tregtuar kriptomonedha, atëherë MEXC është një opsion i shkëlqyeshëm. Regjistrohuni në shkëmbimin MEXC këtu dhe përfitoni nga veçoritë dhe shërbimet e tyre të shkëlqyera.

Nëse MEXC ju duket si një opsion i mirë, mund të krijoni llogarinë tuaj këtu ose duke klikuar butonin më poshtë.

Shpresojmë që ky rishikim i shkëmbimit MEXC t'ju ndihmoi t'i përgjigjeni pyetjes nëse MEXC është një shkëmbim legjitim apo thjesht një mashtrim tjetër kripto! Nëse tani ndiheni rehat duke e provuar MEXC-në, ne kemi edhe një udhëzues të plotë të konfigurimit të llogarisë këtu , ku shqyrtojmë procesin e krijimit të llogarisë dhe masat më të rëndësishme të sigurisë që duhet të konfiguroni.

Pyetjet e shpeshta

A është MEXC i sigurt?

Po, MEXC është një platformë e sigurt kriptosh që e merr shumë seriozisht sigurinë. Shkëmbimi përdor masa të avancuara sigurie si vërtetimi me dy faktorë, ruajtja e ftohtë dhe kriptimi SSL për të siguruar që të dhënat dhe fondet e përdoruesit janë të sigurta. MEXC gjithashtu nuk është hakuar kurrë.

A është MEXC e ligjshme?

MEXC është një platformë legjitime e tregtimit të kriptomonedhave me standarde të larta sigurie. MEXC operon në 170 vende dhe ka mbi 10 milionë përdorues në mbarë botën.

A kërkon MEXC KYC?

MEXC njihet si një shkëmbim "Jo-KYC". Kjo do të thotë që nuk duhet të kryeni KYC, por prapë mund të tregtoni. Vetëm vini re se disa vende janë të kufizuara, kështu që mund t'ju duhet të përdorni një VPN për të hyrë në MEXC. Sidoqoftë, ne nuk rekomandojmë përdorimin e VPN-ve për të hyrë në platforma të caktuara. Është më mirë të gjeni një që nuk është i kufizuar në vendndodhjen tuaj.

A është MEXC e ligjshme në SHBA?

MEXC është i ligjshëm në SHBA. MEXC ka një licencë MSB dhe operon në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

A lejon MEXC klientët nga SHBA?

Po, MEXC lejon klientët amerikanë në faqen e tyre dhe ne zbuluam se MEXC është një nga shkëmbimet më të mira të kriptove për qytetarët amerikanë pa asnjë kufizim.

A lejon MEXC klientët nga MB?

Po, MEXC lejon klientët në Mbretërinë e Bashkuar në faqen e tyre dhe ne zbuluam se MEXC është një nga shkëmbimet më të mira të kriptove për qytetarët e Mbretërisë së Bashkuar pa asnjë kufizim.

Cilat janë tarifat në MEXC?

Me 0% tarifat e prodhuesit dhe 0,03% të tarifave të marrjes, MEXC ka tarifat më të ulëta të të ardhmes në tregun e kriptove. Tarifat e MEXC Spot janë 0%, që do të thotë se mund të tregtoni pa pagesë.

Nëse nuk kam ende kriptovaluta, a mund t'i blej ato drejtpërdrejt nga MEXC?

Po. MEXC ju ofron një opsion “Blej me një klik” për të blerë kriptovaluta me FIAT. Portat e pagesave të mbështetura janë Kartat e Kreditit, Google Pay, Transferta bankare, SEPA, Wise, Revolut, iDeal dhe më shumë. MEXC gjithashtu mbështet shumicën e monedhave FIAT, duke përfshirë, por pa u kufizuar në USD, EUR, GBP, AED, CHF, RUB dhe më shumë.

Përndryshe, ju mund të futni FIAT-in përmes depozitave dhe më pas të blini kriptomat që dëshironi në tregun spot. Monedhat e mbështetura për këtë janë USD, EUR, GBP, RUB, ARS, BRL dhe TRY. Mënyrat e pagesës ndryshojnë në varësi të monedhës suaj, prandaj ju rekomandojmë të shihni se çfarë funksionon për ju këtu.

Sa kriptovaluta mund të tregtoj në MEXC?

MEXC ka mbi 1800 kriptovaluta që mund t'i tregtoni.

A ka MEXC një aplikacion celular?

Po, MEXC ka një aplikacion celular që lejon tregtarët të tregtojnë në lëvizje. Aplikacioni ka një dizajn të pastër dhe është i lehtë për t'u naviguar ndërsa është gjithashtu shumë i shpejtë dhe i përgjegjshëm.

Ku ndodhet MEXC?

MEXC ka selinë e saj në Singapor dhe është themeluar në vitin 2018.

Thank you for rating.