MEXC Futures Newbie Event - 200 USDT falas

MEXC Futures Newbie Event - 200 USDT falas
  • Periudha e promovimit: 1 javë
  • Promovimet: 200 USDT falas


Koha e ngjarjes:
1 javë

Pranueshmëria:
Gjatë periudhës së ngjarjes, përdoruesit që regjistrohen përmes lidhjes së caktuar të ftesës dhe përfundojnë verifikimin KYC kanë të drejtë të marrin pjesë në këtë ngjarje, të kufizuar vetëm për 50 përdoruesit e parë.

Shpërblimet e ngjarjeve:
1. Shpërblimi i ri për të ardhmen:
Aktivizoni llogarinë tuaj të së ardhmes dhe tregtoni çdo shumë gjatë periudhës së ngjarjes, merrni10 bonus USDT të sëardhmes

2. Shpërblimi i rimbushjes:
Gjatë periudhës së ngjarjes, depozita neto ≥ 100 USDT në llogarinë e së ardhmes, merrni shtesë 5% kredi e së ardhmes si bonus bazuar në shumën e depozitës neto (bonusi 5% kufizohet në 100 USDT për përdorues)

Depozita neto ≥ 10,000 USDT,merrni 200 USDTkredinë e së ardhmes

:
1. Depozita neto e llogarisë së së ardhmes = “transfer in” – “transfer out”.

2. Bonusi i të ardhmes është i vlefshëm për 30 ditë dhe mund të shërbejë si tarifë transaksioni, humbje, kapital.

3. Fitimi i bërë nga përdorimi i Bonusit të së ardhmes mund të transferohet, megjithatë, vetë bonusi nuk mund të transferohet. Çdo transferim me kredi të mbetur në llogarinë e Futures do të çojë në pastrimin e të gjithë Bonuseve të Futures.

4. Për përdoruesit që kryejnë detyrat e ngjarjes, bonusi do të shpërndahet në llogarinë tuaj brenda 3 ditëve pas përfundimit të ngjarjes.

Thank you for rating.